Logo-Creare-Site-Creare-Magazin-Lightit.ro

Servicii optimizare SEO (Search Engine Optimization)

Pe tine te vede motorul de cautare!

Un website fara optimizare SEO este un website ascuns in paginile internetului. Nimeni nu vrea un website ce se ascunde de clienti, corect? Compania noastra ofera servicii de optimizare seo pentru website-ul tau. 

De ce sa iti optimizezi site-ul pentru seo?

MAI MULTI CLIENTI

Daca ai un website optimizat seo, vei avea mai multi potentiali clienti ce pot cumpara produsul expus

Vizibilitate extinsa

Odata ce website-ul tau este optimizat din punct de vedere seo, poate urca pe prima pagina din google

PROFIT IN CRESTERE

Un website optimizat seo are posibilitatea sa isi tripleze profitul fata de un website ce nu este optimizat seo

Doresti sa aflii mai multe?

Compania noastra iti ofera posibilitatea de a iti realiza un pachet personalizat  seo in functie de nevoile tale! Acest lucru este extrem de simplu de facut, tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un semn!

Poti solicita oferta personalizata pentru auditarea seo completand formularul din dreapta! Dureaza doar un minut.

Un operator din echipa noastra va intra in legatura directa cu tine, cel mai bine ar fi sa iti pregatesti o cafea, si sa discutati calm si cat mai in amanunt despre viitorul tau website optimizat seo pentru o cotatie de pret corect si un rezultat cat mai perfect.

Niciodata nu a fost mai usor sa iti realizezi site-ul pentru afacerea ta!

creare site de prezentare optimizat seo

WEB DEVELOPMENT

Creare site de prezentare optimizat seo

Compania noastra va garanteaza cele mai calitative solutii cand vine vorba de crearea unui site de prezentare cu vizibilitate buna in motoarele de cautare. Oferim servicii de creare site de prezentare ce cu siguranta va ajunge pe prima pagina in google. Echipa noastra va avea grija ca site-ul afacerii tale sa devina vizibil clientilor potriviti. Garantam afisarea in topul cautarilor din google in termen de 30-90 de zile de la indexarea acestuia.

De ce este bine ca website-ul tau sa fie optimizat seo?

SEO (Search Engine Optimization) inseamna vizibilitate extinsa, deci mai multi clienti si mai mult profit decat pana acum.

Intrebari frecvente

Tot ceea ce ai nevoie sa stii!

Este greu sa spui un pret fix fara a stii despre ce este vorba! De aceea cel mai corect este sa soliciti un audit pentru afacerea ta! Contacteaza-ne oricand si afla pretul pentru site-ul tau de prezentare!

Este greu sa spui un pret fix fara a stii despre ce este vorba! De aceea cel mai corect este sa soliciti un audit pentru afacerea ta! Contacteaza-ne oricand si afla pretul pentru magazinul tau online!

Partea buna la Light IT, este ca fiecare serviciu este creat pe baza a informatiilor pe care le impartasesti cu noi, iti creem un site online ce nu necesita angajarea unui programator de cod pentru modificarea acestuia, in acest mod poti economisi pana la cateva mii de lei.

Pentru a primii o oferta, trebuie doar sa ne trimiti un mesaj fie la mail-ul nostru, fie telefonic sau completand formularul ”cere oferta”, cu cat mai multe informatii despre afacere, cu atat mai repede putem analiza si face o oferta! Iti sarim rapid in ajutor!

Serviciile de tip creare website sau magazine online presupun timp, insa noi dam tot ceea ce este mai bun pentru a ne satisface clientii, crearea si dezvoltarea unui website dureaza intre 10 si 30 de zile, si ca un mic plus prima luna mentenanta este complet gratuita!

 

Compania noastra accepta transfer bancar si plata cu cardul in general!