Creare Magazin Online

Transformam viziunile in realitate cu un magazin online care vinde

De la design la funcționalități avansate, suntem partenerul perfect pentru creare magazin online

De ce ai nevoie de creare magazin online?

Pentru a naviga cu succes în dinamica lumii digitale contemporane, fiecare afacere, nouă sau existentă, merită să aibă un site de prezentare rafinat. O platformă web elegantă este poarta ta către a-ți dezvălui eficient valorile, produsele și serviciile către o audiență vastă, consolidând în același timp prestigiul și integritatea brandului tău.

Cu serviciul nostru de Realizare Website, nu doar că vei câștiga o prezență digitală, dar te vei asigura că ești la un pas înaintea concurenței, fiind ușor de descoperit în motoarele de căutare precum Google. În era digitală în care trăim, un site de prezentare nu este doar un accesoriu de lux, ci o decizie strategică, un pas înainte spre o afacere prosperă și durabilă.

Prin internet, ajungi la clienți din toată lumea și îți mărești audiența

Oamenii caută mereu încredere și seriozitate atunci cand urmeaza sa faca alegeri. Printr-un site, nu doar că îți prezinți afacerea, dar le oferi și acea încredere și seriozitate de care au nevoie

Plătești astăzi, beneficiezi ani la rând. Un website bine construit generează profituri pe termen lung.

Integrează instrumente și aplicații care automatizează procesele, astfel economisesti timp și resurse.

Vino în față fără efort. SEO, conținut de calitate și integrări inteligente te ridică deasupra mulțimii.

Clienții tăi pot accesa informațiile, produsele sau serviciile tale oricând doresc, fără program de lucru.

Servicii De Creare Magazin Online

Îți prezentăm câteva dintre beneficiile aferente serviciilor de creare magazin online oferite de echipa noastra.

Design Responsiv 01
Realizam magazine online ce pot fi afisate pe orice dispozitiv, de oriunde din lume, devino vizibil cu un website responsive
Factura Automata 04
Realizare Magazin Online cu sistem de facturare automata si de gestionare a facturilor emise pentru comenzile primite
Vouchere si promotii 06
Serviciul nostru pentru Realizare Magazin Online vine cu integrarea unui sistem de vouchere si promotii pentru produse
Plata cu cardul 09
Realizare Magazin Online cu integrare plata card. Fie ca doresti optiuni de plata in rate, sau plata normala, noi facem asta!
Usor de administrat 02
Iti vei putea administra magazinul simplu si rapid din panoul de administrare la care vei avea acces
Optimizare SEO 03
Realizam Magazine Online Optimizate SEO pentru ca afacerea ta sa apara in cautari si sa fie cat mai vizibila publicului tinta
Pagina Contact 07
Cea mai simpla cale pentru a primi feedback de la clienti este implementarea Paginii De Contact
Integrare Curierat 08
Genereaza AWB-URI automat cu ajutorul serviciului de Realizare Magazin Online cu integrare curier - Simplu & Rapid
Integrare GDPR 05
Implementam GDPR și Termeni și Condiții, asigurând conformitate și încredere pentru afacerea ta online.

Creare Magazin Online cu integrari pentru orice tip de aplicatie

Indiferent ca îți dorești un site de prezentare captivant, un magazin online plin de viață sau un blog personal, avem vești bune pentru tine. Acesta poate fi integrat cu peste 100 de aplicatii si furnizori din domeniul digital si online. Dorim să fii încrezător în alegerea ta, de aceea îți propunem să optezi pentru o echipă cu experiență în serviciile de Creare Magazin Online

Suntem aici să transformăm ideile tale în experiențe digitale remarcabile!

PORTOFOLIU - Magazine Online & Site Web

Afaceri pentru care am adus un plus

Care este procedura de lucru pentru Creare Magazin Online

Pasul 1

Discutam detaliile proiectului

Pasul 2

Realizam un brief si o schita a site-ului

Pasul 3

Incepem sa lucram si te tinem la curent

Pasul 4

Finalizam proiectul la timp si il predam

Solicitare Oferta
500
850
100

Raspuns la intrebarea: Cat costa un website?

 

 • Pretul pentru realizarea unui site web variaza in functie de tipul de site si complexitatea acestuia. Un site de prezentare poate porni de la pretul de 600 euro si poate ajunge la ordinul miilor de euro pentru un website cu design personalizat, functionalitati speciale, numar mare de pagini etc.

Raspuns la intrebarea: Ce factori influenteaza pretul pentru realizarea unui site?

 • Complexitatea proiectului: Un site simplu cu câteva pagini va fi mai ieftin decât un site complex cu funcționalități avansate sau personalizate.
 • Designul și estetica: Cerințele de design și personalizare pot adăuga costuri suplimentare, în funcție de detaliile dorite.
 • Funcționalitățile site-ului: Adăugarea de funcționalități cum ar fi baze de date, formulare de contact complexe sau interacțiunea cu alte sisteme poate crește prețul.
 • Numărul de pagini: Un site cu mai multe pagini sau conținut extins va necesita mai mult timp și resurse pentru dezvoltare, astfel pretul va fi semnificativ mai mare.
 • Grafică și conținut multimedia: Adăugarea de elemente grafice, imagini sau videoclipuri personalizate poate crește costurile.

Raspuns la intrebarea: Pe ce platforma realizati site-ul?

 • Realizăm website-uri pe diverse platforme, inclusiv WordPress, Shopify, Magento și putem dezvolta site-uri personalizate folosind diferite limbaje de programare, pentru a satisface nevoile tale specifice.

Raspuns la intrebarea: Cat dureaza realizarea unui website?

 • Timpul necesar pentru realizarea unui website poate varia semnificativ în funcție de complexitatea proiectului și de cerințele specifice. În medie, un website poate fi realizat într-un interval cuprins între 15 și 90 de zile, dar acesta este doar un cadru general.
 • Un website simplu cu puține pagini și funcționalități de bază poate fi finalizat în câteva săptămâni. În schimb, un website mai complex, cu funcționalități avansate, design personalizat și conținut bogat poate dura mai multe luni pentru a fi complet dezvoltat și testat.

Raspuns la intrebarea: Ce este gazduirea web?

 • Gazduirea web este un serviciu care face posibilă afișarea unui website pe internet, similar cum o carte este păstrată într-o bibliotecă, astfel încât oricine poate să o citească. Este locul unde toate informațiile și fișierele unui website sunt stocate și făcute disponibile online pentru vizitatori.

Raspuns la intrebarea: Ce este si cum aleg un domeniu site-ului meu?

 • Un domeniu este adresa web a site-ului tău. Alege unul relevant, ușor de reținut și care reflectă scopul tău online, evitând caractere speciale sau confuzii cu altele. Apoi, verifică disponibilitatea și înregistrează-l prin servicii de găzduire web sau registrare domeniu.
LIGHT IT - AGENTIE WEB DESIGN

Postari de blog ce te pot ajuta

SEO: Ce inseamna optimizare SEO?
By Nov 22, 2023
Procesul de optimizare seo joaca un rol esential pentru a-ti optimiza website-ul si a-ti creste sortimentul de vizitatori si potentialii clienti. Pe s [...]
SEO: Cum ajungi pe primul loc in google
By Nov 22, 2023
Primul loc in Google, cunoscut si sub numele de “pozitie nr. 1”, poate fi atins prin optimizarea SEO, care se refera la strategii si tehnici de ma [...]
Seo Local: Cum te clasezi mai sus pe Google Maps
By Oct 25, 2023
În era digitală, prezența online nu mai este o opțiune, ci o necesitate, mai ales pentru afacerile care se bazează predominant pe clientela local [...]
Ce beneficii iti aduce un website afacerii tale?
By Oct 25, 2023
Intr-o lume tot mai conectata mediului online, este esențial să avem o prezență online solidă pentru afacerea noastră. Fie că afacerea ta este [...]