Logo-Creare-Site-Creare-Magazin-Lightit.ro

Cine suntem?

Noi suntem Light IT Solutions, o firma de web design si administrare web, specializata in realizarea de site-uri web profesionale care sa te ajute in ridicarea brandului tau in mediul online.

Fie ca este vorba de un simplu site de prezentare sau cerintele tale presupun dezvoltarea unor site-uri web

Am selectat doar persoane cu dorinta de a invata iar in timp am format din asta o echipa perfectionista si profesionista experimentata in domeniul de lucru!

De ce noi?

Calitatea garantata a serviciilor prestate, seriozitatea si originalitatea in dezvoltarea proiectelor sunt o mica parte din lucrurile ce ne definesc.

Lucram in permanenta la o relatie cat mai perfecta intre echipa si client.

Diversificam in permanenta gama serviciilor si oferim mereu solutii inovatoare. Succesul tau inseamna este si succesul nostru!

Avem peste 5 ani experienta!

Pachete Web Design Complete!

Consultanta este Gratuita mereu!

Esti gata sa faci primul pas?
Haide sa iti construim succesul in online

Intrebari frecvente

Tot ceea ce ai nevoie sa stii!

Este greu sa spui un pret fix fara a stii despre ce este vorba! De aceea cel mai corect este sa soliciti un audit pentru afacerea ta! Contacteaza-ne oricand si afla pretul pentru site-ul tau de prezentare!

Este greu sa spui un pret fix fara a stii despre ce este vorba! De aceea cel mai corect este sa soliciti un audit pentru afacerea ta! Contacteaza-ne oricand si afla pretul pentru magazinul tau online!

Partea buna la Light IT, este ca fiecare serviciu este creat pe baza a informatiilor pe care le impartasesti cu noi, iti creem un site online ce nu necesita angajarea unui programator de cod pentru modificarea acestuia, in acest mod poti economisi pana la cateva mii de lei.

Pentru a primii o oferta, trebuie doar sa ne trimiti un mesaj fie la mail-ul nostru, fie telefonic sau completand formularul ”cere oferta”, cu cat mai multe informatii despre afacere, cu atat mai repede putem analiza si face o oferta! Iti sarim rapid in ajutor!

Serviciile de tip creare website sau magazine online presupun timp, insa noi dam tot ceea ce este mai bun pentru a ne satisface clientii, crearea si dezvoltarea unui website dureaza intre 10 si 30 de zile, si ca un mic plus prima luna mentenanta este complet gratuita!

 

Compania noastra accepta transfer bancar si plata cu cardul in general!